Julkaistu

Alcar alumiinivanteet

Alumiinivanteet – Alcar

Alcar alumiinivanteet omaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Hinnaltaan keskihintaluokkaan sijoittuvat tuotteet on valmistettu tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa ja niiden laatu on testattu muun muassa joustavuus- röntgentesteillä. Materiaalit on Norjalaista ja Dubailaista alkuperää ja tuotteet on viimeistelty pulverimaalein tai jopa Suomen talven kestävillä akryylilakkapinnoitteilla. Kyseessä on siis huippuluokan vanteet.

Alcar alumiinivanteet ovat korkealaatuisia jälkiasennusvanteita, mitä valmistetaan kaikille auto malleille. Loistavan tuotevalikoiman omaava Alcar valmistaa vanteensa Saksassa samalla tehtaalla, missä muut merkin omistukseen kuuluvat tuotteet, kuten AEZ, Dezent, DOZ ja Enco-vanteet valmistetaan. Vanteiden tyylit vaihtelevat monipuolaisista tyylikkäisiin Y-kuvioihin. Värejä on saatavilla useita ja voitkin olla varma löytäväsi omalle autollesi täydellisen vannemallin Alcarin valikoimasta.
AEZ, Dezent, Dotz ja Enzo –alumiinivanteet tulevat kaikki samalta Alcar –tehtaalta. Vanteet käyvät läpi 10-kohtaisen laadunvalvonnan, alkaen Norjasta ja Dubaista tuodun korkealaatuisen raakamateriaalin tarkkailusta ja testauksesta. Alcarin käyttämillä 3-ulotteisiin mittauksiin kykenevillä laitteistoilla tuotteille tehdään röntgen- ja joustavuustestit, sekä tiheysmittaukset tiiviyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Loppusilauksen vanteille antaa uusinta teknologiaa käyttävä nykyaikainen maalauslinjasto pulverimaaleineen ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvine akryylilakkoineen.

Laatu- ja turvallisuustestaukset tehdään jokaiselle valmistetulle vanteelle erikseen. Vain muutama muu vannevalmistaja vie laaduntarkkailunsa näin pitkälle. Näiden summana Alcar myöntää vanteilleen 3 vuoden takuun.
Kaikki Alcarin tuotantolaitteistot ovat TÜV -hyväksyttyjä ja ne ovat ISO 9001 sertifioitu.
Nämä seikat yhdessä takaavat lopputuotteen ensiluokkaisen laadun ja turvallisuuden.

Alcar vanteiden valmistusprosessissa yhtenä tärkeimmistä seikoista on ympäristöystävällisyys.
Alcarin tehtaat ovatkin saaneet erityistä kiitosta Saksan Ympäristöministeriöltä kiinnittäessään suurta
huomiota myös tuotannon tähän puoleen.

Lisätietoja valmistajan sivuilta http://www.alcar-wheels.com/EN/