Tilausohjeet

Alumiinivanteiden tilaaminen verkkokaupastamme

Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista

Toimi seuraavasti:
1. Valitse haluamasi vanteet
2. Lisää ne ostoskoriin
3. Mene kassalle
4. Maksa tuotteet käyttämällä maksupainikkeita
(Suomalaiset maksupainikkeet, kaikki pankit ja luottokortit sekä osamaksut)

Verkkokaupastamme on käytössä SLL salausjärjestelmä. Käytämme suomalaista Paytrail maksupalvelua.

MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksut pankki – ja luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Katso tarkemmat ohjeet Credit/Debit-kortilla maksamiseen.

Ennakkotilisiirto

Asiakas voi tilata tuotteitamme myös puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Tavallinen tilisiirto onnistuu tarvittaessa. Teemme myös käteiskauppaa sovittaessa. Nopein tapa tilata tuotteita on käyttää nettikauppaamme ja Suomen pankin maksupainikkeita tai pankkikorttia.

Collector osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä: Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla Collector laskun / osamaksun voitte valita tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSMAKSU JA TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on noin 4 – 8 arkipäivää. Toimitusmaksu on 45€/sarja (1-4 vannetta). Ei ylimääräisiä piilokuluja: vain vanteiden hinta + toimitusmaksu. Joidenkin tuotteiden kohdalla saattaa tulla tilanne, että sitä ei ole saatavilla tai tilausaika muuttuu. Ehdotamme yleensä tilalle vastaavaa tuotetta. Ilmoitamme poikkeustapaukset heti asiakkaalle. Asiakas voi myös peruuttaa kaupan – palautamme rahat välittömästi. Toimitusmaksu voi tuntua suurelta, mutta me emme ”piilota” sitä hintoihin. Alumiinivanteiden hinnat ovat toimitusmaksuineenkin erittäin kilpailukykyiset. Meistä riippumattomista syistä hinnottelussa ja varastosaldoissa saattaa joskus esiintyä virheitä, näissä tapauksissa palautamme maksun viipymättä.

Suurin osa vanteista toimitetaan DPD/Postnord ja TNT kyydillä kotiovelle. DPD-lähetyksiä toimitetaan maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 8–16.00 välillä. DPD/Postnord yrittää toimittaa pakettia vain kerran. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys palautuu terminaaliimme ja kuljettaja jättää ilmoituksen vastaanottajan postilaatikkoon. Vastaanottaja voi sopia uudesta toimitusyrityksestä tai noutaa renkaat terminaalista (riippuu paikkakunnasta). DPD/Postnord lähetit eivät yleensä soita tulostaan etukäteen, joten kannattaa tarkkailla seurantakoodeja.

DPD / PostNord valtakirja – Voitte jättää lähetille vapaamuotoisen valtakirjan (käsin tai koneella kirjoitettu), jossa myönnätte luvan tuotteiden jättämiseen esimerkiksi ”autokatokseen”. Valtakirjan tulee sisältää seuraavat asiat: yhteystiedot, seurantakoodit, päiväys ja allekirjoitus. Lisäksi valtakirjaan tulee laittaa otsikko ”Valtakirja PostNord” sekä ohjeet mihin lähetti voi tuotteet jättää (esim. autokatos). Katso tästä esimerkki valtakirja.

Osa paketeista on PostNord MyPack Collect paketteja. Ne toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi. Noutopisteitä on Suomessa noin 1 100 ja niitä ovat mm. Matkahuollon toimipisteet ja useat K-Marketit, R-kioskit ja Tokmanni-myymälät. Lisätietoja tästä.

PALAUTUSOIKEUS JA TAKUUT

Palutusoikeus

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ajetuilla ja käytetyillä vanteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas. Me vastaamme palautuskuluista vain, jos toimitamme väärät tai viottuneet tuotteet. Ota yhteyttä ennen palauttamista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot sinulta:

  • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Tilausnumero

Ota yhteyttä ennen palauttamista puhelimitse 044-7770506 tai sähköpostitse info@mprenkaat.fi

Takuu

Kaikilla vanteilla on valmistajan myöntämä takuu, joka vaihtelee tuotemerkittäin (1-3 vuotta). Takuu kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä asennusvirheitä. Ota yhteyttä ennen palautusta. Aiheettomien palautuksien kulut maksaa asiakas.

Muuta huomioitavaa

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot Suomeen. Verkkokaupassa on käytössä Rapid SSL salausjärjestelmä. Voit olla varma, että tietojasi ei vuoda ulkopuolisille.

Henkilötietonne (nimi, osoite ja puhelinumero) annetaan ainoastaan tavarantoimittajalle, jotta paketit löytävät perille. Me ja tavarantoimittajamme emme välitä tietojanne eteenpäin.

Vanteiden toimitusaika noin 4-8 arkipäivää. Toimitusmaksu kotiovelle 45eur / 1-4 vannetta. Jos tarvitset enenmmän kuin neljä vannetta, niin olethan meihin yhteydessä ennen tilaamista.

Yhteystiedot
Riekkoniemi Oy / alumiinivanteet.eu
Osoite: Ylöjärventie 356, 39310 Viljakkala Finland
Sähköposti: info(a)mprenkaat.fi
Puhelin: +358447770506
Y-tunnus: 2396572-9
Manage cookie settings

Katso myös muut verkkokauppamme

Moottoripyörän renkaat netistä