Yhteystiedot

Riekkoniemi Oy – alumiinivanteet.eu

Osoite: Ylöjärventie 356, 39310 Viljakkala Finland
Sähköposti: info@mprenkaat.fi
Puhelin: +358447770506
Y-tunnus: 2396572-9

riekkoniemi alumiinivanteet

Kaikki alumiinivanteet autoosi netistä edullisesti

Aluvanteiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa. Tarkista oman autosi vannekoko ja katso sopivia vanteita autoosi. Myymme laadukkaita Eurooppalaisia alumiinivanteita verkossa. Tutustu vannetarjontaamme ja tee tilaus.

Saatavilla olevia alumiinivanne merkkejä:

AEZ, Advanti Racing, Alcar, Alutec, Anzio, ASA, ATS, Autec, BBS, Borbet, Brock, Carmani, CMS, CW,Dezent, Dotz, Emotion, Enzo, Etabeta, Momo, MSW, Oxigin, OZ, Proline, RC-Desing, RH, Rial, Ronal,Rondell, Sparco, Speedline, TEC, Tomason

Olemme luotettava suomalainen toimija

Olemme Riekkoniemi Oy, 2011 perustettu suomalainen yritys. Tilaamme kaikki tuotteet Keski-Euroopasta ilman välikäsiä, siirrämme hintaedun suoraan asiakkaillemme. Vannekaupastamme löydät monenlaisia vaihtoehtoja melkein jokaiseen automerkkiin ja malliin. Tarjolla on tuhansia alumiinivanteita.

Meillä on myös muita verkkokauppoja. Auton renkaat voitte tilata meidän autonrengaskaupasta: http://riekko.eu. Meillä on tuhansia tyytyväisiä ”motoristi asiakkaita” rengaskauppa mprenkaat-store:ssa. Myymme myös moottoripyörän varaosia 50cc – 1800cc moottoripyöriin ja skoottereihin. Lisäksi meillä on mönkijän rengaskauppa, jossa asiakaspalaute on ollut myös kiitettävää.